Om ook uw kant van het verhaal goed naar voren te brengen en uw rechten te bewaken, staat Wel Advocaten u met raad en daad terzijde. Wij werken voor zowel particulieren als bedrijven en instellingen. Hoewel gevestigd in Breda bestrijkt ons werkgebied heel (West-)Brabant waaronder Etten-Leur, Rucphen, Roosendaal, Bergen op Zoom, Woensdrecht, Steenbergen, maar ook Tholen.

Wel Advocaten is gespecialiseerd in diverse rechtsgebieden waaronder familierecht, jeugdrecht, strafrecht, huurrecht, arbeidsrecht, contracten, incasso’s, schuldsanering, bestuursrecht, sociale zekerheid en vreemdelingenrecht. Indien u een juridisch probleem hebt dat niet specifiek genoemd wordt, kunt u uiteraard ook geheel vrijblijvend contact met ons opnemen.

Het spreekt voor ons voor zich dat wij u altijd van een deskundig en eerlijk advies voorzien en daarin aangeven wat uw mogelijkheden zijn. Ook als dit in eerste instantie niet de gewenste uitkomst is.

Of het nu gaat om bemiddeling bij persoonlijke geschillen, duidelijkheid scheppen in het woud aan regels of ingewikkelde zakelijke processen: wij helpen u op praktische en begrijpelijke wijze.

Stats & tagsArbeidsrecht, bestuursrecht, contracten, familierecht, Huurrecht, incasso's, jeugdrecht, schuldsanering, sociale zekerheid en vreemdelingenrecht, strafrecht

Overige informatie

Lid van een brancheorganisatie? Nee

Beoordelingen

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geplaatst. Geef een beoordeling!

Schrijf een beoordeling