Van Nuenen Verger en Vullings advocaten is een jong, vooruitstrevend en laagdrempelig kantoor. Bij ons kunt u terecht voor al uw juridische vragen, problemen en procedures op het gebied van het familierecht, het strafrecht en het jeugdrecht.

Bereikbaarheid vinden wij zeer belangrijk. Dat brengen wij als volgt in de praktijk:
•Ons kantoor is gevestigd in de wijk de Haagse Beemden in Breda en is makkelijk te bereiken, ook voor de omliggende wijken Hoge Vucht, Belcrum, Doornbos en Waterdonken, alsmede voor de omliggende dorpen zoals Teteringen, Terheijden en Etten-Leur.
•Wij beschikken over ruime gratis parkeergelegenheid voor de deur .
•Wij zijn niet alleen geopend tijdens de reguliere kantoortijden, maar u kunt ook ’s avonds op afspraak komen (niet in pro deo zaken).
•Bereikbaar zijn betekent ook betaalbaar zijn. Wij werken met een transparant all-in uurtarief. U betaalt bij ons een vast uurtarief inclusief BTW. In tegenstelling tot vele andere advocatenkantoren worden er bij ons geen afzonderlijke kantoorkosten bij u in rekening gebracht. Ook is het mogelijk om bij ons op basis van door de overheid gefinancierde rechtshulp (advocaat van onvermogen/ pro deo) een advies te krijgen of te procederen.
•Bereikbaar zijn betekent dat u op eenvoudige wijze met ons in contact kunt komen. Daarom zijn wij telefonisch en per e-mail, maar ook via linkedin, facebook en twitter te bereiken.

Loop gerust eens binnen bij ons kantoor, bel, mail of maak gebruik van de social media om een afspraak te maken voor een gratis kennismakingsgesprek.

Stats & tagsOverige informatie

Lid van een brancheorganisatie? Nee

Beoordelingen

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geplaatst. Geef een beoordeling!

Schrijf een beoordeling