FORSYTE is hét kantoor voor de MKB-ondernemer. Heeft u of dreigt u een geschil te krijgen met een klant, een toeleverancier, een concurrent of iemand binnen uw onderneming? Of heeft u een conflict met de overheid?

Wij helpen u graag. We kijken eerst in samenspraak met u welke mogelijkheden voorhanden zijn om een gang naar de rechter te voorkomen. Er zijn vaak meer mogelijkheden dan de meeste mensen denken. Wij kunnen met u of namens u in gesprek gaan met de wederpartij en in de meeste gevallen blijkt dan procederen helemaal niet nodig te zijn, want wij zijn praktisch, origineel, onorthodox en oplossingsgericht.

Echter, als er echt geen andere mogelijkheden zijn, halen wij uw gelijk bij de rechter en op dit vlak zijn we creatief, ervaren en vasthoudend.

FORSYTE is gespecialiseerd in het procederen in (zakelijke) geschillen. Wij zijn de opponent altijd een stapje voor en weten precies wat nodig is om uw zaak te winnen. Als ervaren procesadvocaten staan wij u bij tijdens een kort geding, een procedure bij de kantonrechter of rechtbank en in hoger beroep. Wij gaan voor u tot het uiterste: daadkracht, expertise en betrokkenheid kenmerken onze werkwijze.

Stats & tags


Rotterdam, Zuid-Holland, Nederland
cao, kantonrechter, loondoorbetaling, loonvordering, Ontslag, ontslag op staande voet, overgang van onderneming, reorganisatie, uwv, vaststellingsovereenkomst, werkgever, werknemer, ziekte

Overige informatie

Uurtarief € 205-289
Lid van een brancheorganisatie? Nee

Beoordelingen

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geplaatst. Geef een beoordeling!

Schrijf een beoordeling