Advocatenkantoor Elmers: Advocaat Brielle, Hellevoetsluis, Oostvoorne, Spijkenisse 

Advocatenkantoor-Elmers verleent vanuit de binnenstad juridische diensten aan particulieren en bedrijven met name uit de omgeving Voorne-Putten. Deze personen en organisaties vertrouwen op de tientallen jaren praktijkervaring die Elmers heeft met name binnen het domein letselschade zaken maar ook wanneer het aankomt op echtscheidingen. Indien u meer informatie wilt lezen omtrent deze rechtsgebieden dan raden wij de volgende hulpbronnen van onze website aan:

Letselschade | Advocatenkantoor-Elmers.nl
Echtscheidingen | Advocatenkantoor-Elmers.nl

Overige rechtsgebieden waarbij Elmers u van dienst zou kunnen zijn:

– Alimentatieproblematiek
– Personen- en familierecht
– Algemene rechtspraktijk

Nogmaals, het merendeel van de cliënten van advocatenkantoor Elmers is afkomstig uit de omgeving Voorne-Putten. Hierbij verdere specificatie:

– Gemeente Brielle (Brielle, Vierpolders en Zwartewaal)
– Gemeente Hellevoetsluis (Hellevoetsluis en Nieuwenhoorn)
– Gemeente Nissewaard (Spijkenisse, Heenvliet, Geervliet, Abbenbroek, Zuidland, Simonshaven en Oudenhoorn)
– Gemeente Westvoorne (Rockanje, Oostvoorne en Tinte)
– Rozenburg

Advocatenkantoor-Elmers bestaat op moment van schrijven uit twee advocaten. Mr. M. (Hetty) Elmers heeft haar studie genoten aan de Universiteit van Leiden, Nederlands recht. En heeft een specialistische opleiding gevolgd specifiek omtrent de letselschade. En meest belangrijk zij heeft meer dan 3 decennia praktijkervaring in dit gebied van recht.

Mr. I.M. (Marieke) van Loo heeft Nederlands recht afgerond bij de Erasmus Universiteit Rotterdam, Master aansprakelijkheid en verzekering.

Meer achtergrondinformatie omtrent de advocaten die u van dienst zullen staan kunt u lezen op de over ons pagina op de website.
Tevens is het goed om te weten dat Advocatenkantoor Elmers is aangesloten bij prominente vak verenigingen zoals o.a. de LSA (Vereniging van Letselschade Advocaten) en Advocaten voor slachtoffers van personenschade. Het zal lastig zijn om een advocaat te vinden in de regio Voorne Putten met nog betere kwalificaties en ervaring dan Elmers, dus bent u gevestigd in deze regio, neem dan vooral een kijkje op de website, en voel vrij om contact op te nemen via het contactformulier op de website, per telefoon (0181 – 416 200) of stuur direct een e-mail naar .

Stats & tags


Brielle, Zuid-Holland, Nederland
letselschade advocaat brielle, letselschade hellevoetsluis, letselschade oostvoorne, letselschade spijkenisse

Overige informatie

Lid van een brancheorganisatie? Vereniging van Letselschade Advocaten

Beoordelingen

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geplaatst. Geef een beoordeling!

Schrijf een beoordeling